Lubenec - Dva lidé zemřeli a další tři utrpěli vážná zranění při dopolední tragické nehodě dvou aut u Lubence za obcí Libkovice. Havárie se stala na hlavním silničním tahu z Prahy na Karlovy Vary. Komunikace je uzavřená, předpokládané otevření je okolo šestnácté hodiny.

Ilustrační foto: www.e-lounsko.cz

K nehodě došlo okolo půl jedenácté dopoledne. Střetla se dvě osobní auta. "Řidič osobního vozu Chrysler vyjel nečekaně do protisměru, kde se srazil s vozem Škoda Octavia. Řidič octavie i jeho spolujezdkyně zemřeli na místě. Ve druhém voze utrpěli všichni těžké zranění," citoval mluvčí policistů Janu Matonohovou zpravodajský server České tiskové kanceláře ceskenoviny.cz.

Mezi těžce zraněnými jsou také dvě děti. Zranění skončili v nemocnicích v Plzni, Ústí nad Labem a v Karlových Varech.

Doprava pro osobní automobily vede po objízdné trase Libkovice - Valeč - Bošov a zpět na silnici R6. Doprava pro nákladní vozidla vede po objízdné trase Lubenec - Podbořany - Žatec - Chomutov - Karlovy Vary.

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru